SevenArt / weblap:grafika:arculat

Budapesten, 18+ éve a piacon

Ez az isten-császár bemutatkozó szöveg helye. Trendi, stílusos és megtűzdelt idegen eredetű marketing bullshittel, legyen benne mindenképpen “360° kommunikáció”, az most nagyot megy. Az egész azt az érzést keltse, mintha mi találtuk volna fel a spanyolviaszt vagy bennünk fordulna meg a passzát szél. Benne minden jelző, szó, mondat patikamérlegen adagolt szakmaiság és coolság elegye - laza, mint a Riga-lánc, ami után azt érzed, hogy ha nem velünk dolgoztatsz, akkor senkivel. Persze amúgy meg izzadtságszagú és kínos, mert el akar adni valamit, nagyobbat akar gurítani a többinél, kreatívabbnak akar látszani mindenkinél. Azt hiszem a küldetés teljesítve, megvan a pár soros bemutatkozás.

„A tökéletesség nem az, amihez nincs mit hozzátenni,
hanem amiből nincs mit elvenni.”
Antoine de Saint-Exupéry
Szolgáltatások

Nem könnyű feladat felsorolni, hogy az elmúlt évek alatt hányfajta szolgáltatási területen segítettünk ügyfeleinknek a digitális térben, print vagy éppen online marketing vonalon. Legtöbbször egyik dologból következett a másik, ezek a szolgáltatások kéz a kézben járnak egymással. Gyakran halljuk azt a kérdést, hogy: “És olyat tudtok csinálni, hogy …?”. A legtöbbször tudunk. Pár kiemelt, gyakrabban előforduló szolgáltatásunkat lentebb találja.

 • Arculattervezés

  Minden vállalkozás fontos marketingkommunikációs mérföldköve a vállalati arculat. Egy logo, kisarculat (amely tartalmazza a logon túl a névjegykártya és levélpapír designt is) vagy nagyarculat (ami az előbbieken túl az összes többi arculati elemet is tartalmazza, amelyre szükség lehet), arculati kézikönyv (amely részletesen szabályozza az egyes arculati elemek felhasználását) - ki, minek látja szükségét -, alapjaiban határozzák meg egy vállalkozás szellemiségét és kommunikációját. Ezek megtervezésében tudunk segíteni ügyfeleinknek.

 • Grafikai tervezés

  Mindig szükség van grafikai tervezésre - legyen szó akár digitális, akár nyomtatott termékről. Kicsiben, nagyban - ha kérdezik, azt szoktuk mondani, hogy “matricától, a molinóig mindent tervezünk”. És ez igaz is, vagy korábban az volt, mert a mai világ irányát tekintve inkább a digitális grafikai tervezés a domináns. Weblapok egyedi designja, bannerek, ikonok, piktogramok, infógarfikák, térképek, a sociális médiában megjelenő grafikák, vagy print vonalon névjegyek, levélpapírok, borítékok, mappák, szórólapok, kiadványok - megtervezzük.

 • Weboldal készítés

  Az on-line jelenlét a mai világunkban elengedhetetlen követelmény. Ügyfeleink igényeit felmérve egyedi, modern, reszponzív és optimalizált, a kor technikai és biztonsági elvárásainak maximálisan megfelelő és profit orientált landing oldalakat, bemutatkozó weblapokat, web shopokat vagy teljes rendszereket készítünk. Mindig tesztelve, hibajavítva, használatát betanítva, kulcsrakészen, garanciával adva át azokat. Munkáinkat utókövetjük, ügyfeleinket tanácsadással látjuk el, a weblapokat havi vagy időszakos fenntartással karbantarjuk.

 • Banner gyártás

  A webes jelenlét már alapnak tekinthető a mai digitalizált világunkban, de pusztán a jelenlét önmagában nem elegendő. Ennek a problémának a megoldásában siet a segítségünkre az on-line marketing, illetve az egyik leggyakrabban alkalmazott terméke - a banner. Sok-sok ezer banner - a legkülönfélébb formátumokban, méretekben, technikákkal és specifikációval történő - legyártása és száz, meg száz kampány lebonyolítása után, bátran fordulhat hozzánk banner-tervei megvalósításával kapcsolatban.

 • Logotervezés

  Logo - A végén vajon rövid “o”-val vagy hosszú “ó”-val? - ez egy nagy kérdés. De az viszont nem kérdés, hogy mindenképpen szükség van logora. Ügyfeleinket átvezetve a teljes folyamaton, együtt gondolkodva, sokat kérdezve, folyton ötletelve, szépen javasolva, sok alapkoncepciót mutatva, jól megvalósítva, színeket keverve, kicsit módosítva majd véglegesítve és forrásokat átadva, teljesen megelégedve. Így szokott kinézni velünk a logotervezés, persze azért sajnos nem mindig sikerül így, de törekszünk rá és így szeretjük, az biztos.

Ügyfeleink

Az elmúlt években sok-sok projekten dolgoztunk, rendkívül változatos feladatokat elvégezve, a legkülönfélébb konstrukciókban. Kicsiket és nagyokat, egyszerűbbeket és bonyolultabbakat. Lentebb - a teljesség igénye nélkül  - pár ügyfelünk régről, a közelmúltból ugyanúgy, mint a jelenből.

Árak

Ahogyan minden ügyfél egyedi, úgy minden megbízás is egyedi, ezért egy adott projekt alapos ismerete nélkül nem lehet előre fix árakat meghatározni, túl sok a változó. Ennek ellenére megpróbáltunk lentebb egy vonalvezetőt adni az árak tekintetében, de minden esetben egyedi árajánlat készül az ügyfél számára. A lenti árak tájékoztató jelleggel értendőek és nem minősülnek ajánlattételnek.

Arculattervezés

Logótervezés (több vázlat, 3 módosítási kör)
100.000 Ft + áfá-tól
Minden további eltérő logóterv
50.000 Ft + áfá-tól / darab
Névjegykártya tervezés
25.000 Ft + áfá-tól
Névjegykártya személyre szabása
7.500 Ft + áfá-tól / darab
Levélpapír (nyomdai) és Word levélsablon
30.000 Ft + áfá-tól
Boríték
15.000 Ft + áfá-tól
Mappa
50.000 Ft + áfá-tól
E-mail lábléc (design és HTML)
15.000 Ft + áfá-tól
E-mail aláírás személyre szabása
5.000 Ft + áfá-tól / darab
Arculati kézikönyv írása
100.000 Ft + áfá-tól

Grafikai tervezés

Plakáttervezés
60.000 Ft + áfá-tól
Szórólaptervezés
80.000 Ft + áfá-tól
Katalógus tervezés (A5)
15.000 Ft + áfá-tól / oldal
Katalógus tervezés (A4)
20.000 Ft + áfá-tól / oldal
Csomagolás tervezés
200.000 Ft + áfá-tól

Web design

Alapkoncepció (asztali és mobil változat)
150.000 Ft + áfá-tól
Aloldal koncepció (asztali és mobil változat)
50.000 Ft + áfá-tól

Weboldal

Céges bemutatkozó weboldal (5 oldalas)
250.000 Ft + áfá-tól
+ nyelv (lokalizáció) beállítása
50.000 Ft + áfá-tól
+ nyelv tartalom feltöltése
tartalomtól függ
Webáruház
500.000 Ft + áfá-tól
Kulcsszó beállítás (alap keresőoptimalizálás)
10.000 Ft + áfá-tól / oldal
Karbantartás / fenntartás
15.000 Ft + áfá-tól / hó

Bannergyártás

Banner tervezés
25.000 Ft + áfá-tól
HTML5 animáció
20.000 Ft + áfá-tól

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap segítségével vagy lenti elérhetőségeink valamelyikén. Kérjen tőlünk árajánlatot.

Üzenetét megkaptuk, köszönjük! Munkatársunk hamarosan megkeresi Önt.